Børn

 

Børn er mangfoldige men altid spændende at arbejde med.
Nogle er generte, andre er fremme i skoende og meget udadvendte.

Uanset hvordan barnet er gør jeg altid mit bedste for at barnet hygger sig og slapper af.

Som erfaren fotograf kan du være sikker på at få et godt portræt af dine børn

Jeg har tæt på 10 års erfaring indenfor børenfotografering og jeg har derfor stor erfaring indenfor denne type fotografgering.

Som Børnefotograf skal du være tålmodig og du skal udvise ro, uanset hvor hektisk situationen er. 
Det er også vigtigt at møde børnene med et smil når de skal fotograferes.

Når børn skal fotograferes er et smil og oplagthed noget af det aller vigtigste vigtigste.

Hvis dit barn har svært ved at sidde stille har jeg også rekvisitter der aktiverer og kan give os de smil vi har brug for inden tålmodigheden er brugt op.
En Børnefotografering skal ikke være stresset men jeg bestræber mig på at få ungerne fotograferet inden de mister tålmodigheden.

Nogle børn har brug for en rolig fotografering fordi de måske er meget generete.  Her forsøger jeg at virke så venlig som mulig men jeg er samtidig ikke alt for opsøgende. Derfor kan forældrene godt komme på arbejde da de som regel skal være de sjove i denne situation. Her er mit arbejde som børnefotograf at guide forældrene så jeg har mulighed for at fange de helt rigtige øjeblikke. 

Når det kommer til fotografering af søskendeflokke må man som børnefotograf som regel være hurtig. 
Jeg anbefaler altid at tage fællesbilleder af søskende før andre motiver. Grunden er at børnene som regel er svære at fotografere samlet hvis de har mistet bare lidt af deres tålmodighed. Det er nemmere at fotografere børnene enkeltvis bagefter da de kan bevæge sig mere frit. 

Selvom en børnefotograferings hovedfokus er på billeder af børnene er far og mor også velkommen på nogle af billederne. Jeg tager ikke flere penge for familiebilleder, så ønsker du et billede hvor både far, mor og børn er med så er i meget velkomne. 


Jeg har fast base i Odense og du er mere end velkommen til at kontakte mig.